Om oss

Furulia er et borettslag bestående av 94 leiligheter på Stenseth i Drammen kommune.

Alle våre leiligheter ble rehabilitert i årene 2001-2004. Da ble alle vinduer, fasader og ytterdører skiftet ut. Furulia ble bygget i 1977-79 og de første beboerne flyttet inn i 1978. 

Stenseth skole ble bygget i 1997 for barn fra 1-7 klasse. Skolen har også SFO-ordning, og Birkebeineren IL leier også skolens gymsal til organisert idrett for barn i alle aldre på kveldstid. Og det beste av alt? Skolen ligger ca. 100m unna borettslaget!

Stenseth Barnehage åpnet høsten 2003 og har fire avdelinger for barn fra 0-6 år.

Kiwi Stenseth ble etablert høsten 1996, butikken har betjent beboerne med god service og godt vareutvalg i mange år, og ligger kun et steinkast unna.

Furulia er for øyeblikket tilkoblet Telias Internett og TV-tjenester, og har inkludert en basis tv-pakke, to dekodere og 50mbit nettlinje i felleskostnadene, ønsker man en høyere hastighet, eller ekstra kanaler så betales dette direkte av andelseier.

Borettslaget har i starten av 2021 tegnet en driftsavtale med Circle K ladeløsninger, og ila. 2021 kommer vi til å få installert infrastruktur til lading av el- og hybridbiler slik at de fleste av våre parkeringsplasser vil få mulighet for dette.