Kategorier
parkering

Bestilling av Elbillader

BESTILL ELBILLADER FRA CIRCLE K

Furulia borettslag har inngått en ladeavtale med Circle K. Circle K tar seg av alt fra planlegging og installasjon til introduksjon, drift, vedlikehold og administrasjon av ladeanlegget. Circle K tilbyr ladebokser som er enkle å installere og administrere for styret i borettslaget, og enkle for sluttkundene å bruke.

OM LADESYSTEMET

Ladeboksen som er valgt kommer fra det norske selskapet Easee. Dette er en av markedets mest fremtidsrettede ladeboks som kan lade alle typer el- og hybridbiler. Ladeboksen leverer opp til 22kW lading. Dette tilsvarer 110km i rekkevidde per time lading. Når man er koblet til et felles ladesystem vil det være flere faktorer som påvirker hvor fort man kan lade. Dette kan være begrensninger satt av styret for å holde strømkostnadene nede, temperatur og ditt eget kjøretøy. I felles ladesystem som monteres i boligselskap så vil også antall biler som lader samtidig påvirke hvor fort din elbil vil lade da alle deler på den tilgjengelige effekten. Du kan lese mer om faktorer som kan påvirke din ladeeffekt på Circle K sine hjemmesider. Alle ladeboksene er tilkoblet internett og programvaren vil oppdateres automatisk etter hvert som ny og smartere ladeteknologi blir tilgjengelig. I tillegg får du full oversikt over ditt ladeforbruk gjennom appen Circle K Charge.

Faktura for forbruk blir sendt ut på epost 1 gang hver 6. måned.

Det blir da fakturert for antall kW/h lader i perioden, multiplisert med en kilowattimesats på 2 kroner pr. kWh per dags dato.

For Furulia inntreffer fakturering i starten av april og oktober. Dersom prisen endres vil informasjon om prisendring komme i løpet av første halvdel av mars.

BESTILLING AV LADER

Du bestiller lader på nett. Du vil motta mer informasjon på e-post når bestillingen er gjennomført. Er du medlem i Circle K sitt kundefordelsprogram, Circle K EXTRA, får du Circle K Koppen gratis ved bestilling av ladeboks samt 10% rabatt på hurtiglading på Circle K sine ladere (Det er kostnadsfritt å bli Circle K EXTRA medlem). Husk å huka av i boksen på bestillingssiden for å bli medlem i Circle K EXTRA. Faktura for kjøp av ladeboks blir sendt på e-post etter du får endelig ordrebekreftelse.

Pris for bestilling av lader Kr 12 990,-

Ladeabonnement på Kr 60,-/mnd kommer i tillegg

Ladeabonnement er gratis frem til 01.08.2022

Klikk på lenken under for å bestille for å bestille: https://www.circlek.no/elbillading/bestill/Y21-715203

Har du spørsmål? Kontakt oss på: 

e-post: kontakt@circlekcharge.no

telefon: 22 96 24 00